Naar Spanje met Arke.nl
Met Jiba.nl naar Spanje

Aanmelden Nieuwsbrief

Comfortvilla Luxury Villas Spain
home | sitemap | contact   

Waarom Spanje?

Ontdek in Barcelona de waanzinnige architectuur van Gaudí, de meester van het modernisme. Wist je trouwens dat de kerk La Sagrada Familia op de werelderfgoedlijst van Unesco staat?


Duik in het bruisende nachtleven van Madrid of geniet van haar talrijke bars en restaurants. Je kunt er de klok rond heerlijk smullen van Spaanse tapas!
 

Of ga naar stadion Santiago Bernabéu. Dé plek voor voetbalfanaten die de doelpunten bijhouden van Raúl González Blanco, de topscorer aller tijden van het Spaans nationale elftal. Viva España!


De échte paella proeven of het grootste aquarium van Europa bezoeken. Het kan allemaal in Valencia!


Wandel over de beroemde Puente Nuevo-brug in de voetsporen van Ernest Hemingway door het eeuwenoude Ronda.


Voor de cultuurliefhebbers onder ons is Sevilla een waar festijn. Deze stad bulkt van de historische monumenten, parken en kerken. Maar bezoek zeker Maria de la Sede, de grootste gotische kathedraal ter wereld.


Aandacht rustzoeker! Uitgebreid kuieren kan je in de groene valleien en hoge bergen van La Palma. Veruit het mooiste Canarische eiland. En voor een stevige wandeling is er Caldera de Taburiente, een van de grootste erosiekraters ter wereld!


De zomer is nergens mooier dan aan de Spaanse kusten. Vlij je neer op Playa del Inglés op Gran Canaria. Het zand van haar lange stranden en uitgestrekte duinen is afkomstig van de Sahara-woestijn. Schakel je liever een versnelling hoger? Op het moderne Tenerife kan je naar hartelust shoppen, maar ook windsurfen met de wereldkampioenen van deze sport!


Hoor vanuit je veilige zitje het publiek brullen tijdens een Spaans stierengevecht! Een beroemde arena is Las Ventas in Madrid.


Niet te missen is de Semana Santa in Sevilla, een traditionele feestweek én een cultureel hoogtepunt! Kom de vermaarde processies en kleurrijke tochten bijwonen, van palmpasen tot en met paaszondag.

Comfortvilla Luxury Villas Spain

Meer informatie: | Adverteren | Disclaimer